Соња Митровић Хани, крајем деведесетих година имала је веома успешну музичку каријеру, а након хитова које је низала, готово као да је ишчезла из јавног живота. Будући да се повукла са јавне сцене, барем као извођач, одредница по којој је најпрепознатљивија јесте као прва супруга Жељка Митровића са којим је добила двоје деце, ћерку Сандру и сина Александра.

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

Певачица, коју углавном старије генерације памте по песмама “Џип” , “Откини бејбе” , “Седам година” и другим, поносна је власница и хита који се нашао на њеном албуму "Коцка од шећера" објављеном 1996. године, а реч је о песми „Не дајем те никоме“, за коју је речи написао Драган Брајовић Браја.

Спот за ту песму занимљив је из више разлога. У њему, наиме,прва супруга Жељка Митровића, атрактивна плавуша изгледа као Мерилин Монро, сличне фризуре и са препознатљивим црвеним ружем у првом плану, а интересантан податак је да је главну улогу тумачио глумачки бард Аљоша Вучковић. 

Један од најшармантнијих мушкараца на нашој јавној сцени, миљеник женског дела публике, у то време имао је педесетак година и био у топ форми. Са Соњом је снимио кадрове како, као тек венчани брачни пар излазе из цркве, а док спот одмиче сведочимо да се велика љубав лагано гаси.

Фото: Принтскрин Јутуб/Snežana Savić

 

 

Главни актери никада нису причали о томе како је тај спот настао, а Аљоша Вучковић који нас у свакој репризи серије „Бољи живот“ подсети на блиставе тренутке своје каријере, коју је тешка болест нагло прекинулал, на сву срећу, после неколико година борбе успео је да се опорави и сви се надају да ће поново заблистати пред светлима рефлектора.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".