Ове прогнозе не знаће да треба да живите у страху, већ наглашавају потенцијалне невоље, на које би знакови Зодијака могли да наиђу, и помажу да се са њима што боље суочите.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Иако ће им лето бити незаборавно, септембар ће бити пун изазова за Овнове. Потешкоће ће се нагомилати, а посебно ће напорно бити почетком месеца. Долази до пораста тензија па ће у овом раздобљу бити тешко избећи сукобе.

Бик

У јуну ће много тога кренути по злу, а посебно када је у питању њихов професионални живот. Стрес ће се гомилати, а они ће имати проблема са доношењем одлука. Ослоне ли се на савете људи у које имају повјерење, биће им много лакше.

Близанци

Август ће бити прилично напоран месец за Близанце. Чиниће им се да ништа не иде како треба па ће се запитати да ли су звезде против њих. Требало би да се пазите конфликтних ситуација и да разумније управљате новцем у том периоду.

Рак

Ракови ће се одмах у јануару суочити с бројним неспоразумима, а посебно када је у питању љубав. Требало би да буду свесни да је отворена комуникација најважнија, а саветује им се да покажу да су спремни на компромисе.

Лав

Лавовима ће у јулу самоконтрола бити слаба па ће имати проблема да језик држе за зубима. Њихово стрпљење ће бити на тесту, а због учесталих расправа и конфликата с околином, често ће се осећати уморно и фрустрирано.

Девица

Девице ће током августа осећати да им је срећа окренула леђа. Неки планови ће им се изјаловити, а многи ће се осећати фрустрирано због немогућности пословног напретка. То ће их подстаћи да траже нову стратегију.

Вага

Планетарни утицаји у априлу ће бити напети. Мало тога ће им полазити за руком, а Ваге би тада чак могле да западну и у финансијске проблеме. Требало би рационалније да управљају новцем и да пажљивије планирају трошкове.

Шкорпија

Иако је јул иначе месец резервиса за забаву и опуштање, за Шкорпије ће ове године бити пун драме на послу и у породици. Поврх свега, напетост ће се појавити и у њиховој вези па их очекују не тако пријатне одлуке.

Стрелац

Стрелчеви ће се у октобру суочити са компликованом одлуком, било у љубавном животу или на послу. Проблем ће бити у томе што неће знати шта да ураде. Мораће да одлуче да ли желе да следе разум или осећања.

Јарац

Њихова раскалашност би у марту могла да измакне контрли, а због жеље за животом на високој нози неки ће максимално потрошити своје кредитне картице. Мораће да пораде на самоконтроли како би се поновно довели у ред и избегли дугове.

Водолије

Лето ће за Водолије бити компликовано годишње доба, а посебно ће им напоран бити јул. Дуге везе би могле да западну у кризу, а нестабилни односи наћи ће се на танком леду. У овом раздобљу би требало да пазите на своје изјаве и да се суздржавате од исхитрених одлука.

Рибе

Рибама ће у септембру све поћи по злу, па ће у једном тренутку чак престати да броје све изазове који су их снашли. Осећаће се помало изгубљено па ће им бити тешко да задрже оптимизам, али већ крајем месеца ће осетити олакшање.

(Пинк.рс)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".