Иако је уобичајено да даме троше више средстава за производе и третмане у области козметике, у случају певачице Драгице Радосављевић Цакане и њеног супруга Небојше Негића ситуација је обрнута.

-Мој муж воли да се дотерује, он је увек сређен, у оделу, и он је један згодан мушкарац – рекла је Цакана и објаснила:

Фото: В. Данилов

 

-На гардеробу више новца трошим дефинитивно ја, али мислим да он троши више новца на козметику од мене, веровали ли не. Ја одем код козметичарке и можда и потрошим више, али он стварно води рачуна о томе. На крају крајева изузетно ценим и поштујем људе који воде рачуна о себи и свом изгледу. Мушкарци и треба да буду неговани. Зашто би сада мушкарац требало да буде зарастао као вампир?! Он је увек сређен и тамо где се он појави после тога месец дана мирише соба – истакла је Цакана.

Фото: В. Данилов

 

Певачица је открила и да је раније била љубоморна, али да је то далеко иза ње.

- Наравно да сам некада бивала љубоморна, па какав би то био однос да нема тога?! Ми сада немамо тај проблем, ипак смо у неким годинама. Понекад ме неке ситуације изведу из такта, али да ја данас помислим да ли је можда он негде, то не. Више не размишљам на такав начин. Како се долази до тог нивоа односа не знам, али сматрам да најпре треба човек са самим собом да рашчисти неке ствари. Просто идем том логиком да му верујем и не оптерећујем се са тим питањима – испричала је Цакана за Гранд магазин и додала да више нема никаквих дилема у оданост свог супруга.

- Дешавало се раније да се појави код мене сумња уколико ми се на пример не јави на телефон, али данас више немам тај трип – искрено је признала певачица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Весне Галиот Гале

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".