БИК

Околина вам завиди на самопоуздању којим зрачите, никада нисте имали проблема са сумњом у себе, нарочито у овом месецу. Напредујете на пољу каријере, али на петак 13. комуникација ће бити отежена. Могући су велики сукоби, а хороскоп вам саветује да све своје примедбе одложите за други дан. Оно што урадите у афекту може да се одрази на ваше дугорочне планове и циљеве. Сутра избегавајте даља путовања.

Фото: Профимедиа

 

ШКОРПИЈА

Шкорпије нису ни свесне колико петак 13. може да их пољуља. Радоваће се последњем радном дану у недељу, али већ у току дана стижу препреке због којих ће "прегорети". Шкорпије су навикле да добију све и одмах, али сутра ће морати да се стрпе. Хороскоп саветује да не позајмљујете новац и не потписујете никакве важне уговоре. На сву срећу, партнери ће знати како да изађу на крај са вама.

Фото: Профимедиа

 

ЈАРАЦ

Јарчеве ће такође уздрмати петак 13. Хороскоп саветује да се не баве никаквим тајним радњама, јер може доћи до најмање жељених резултата. Не склапајте договоре са особама које врло мало познајете, а нарочито не обављајте новчане трансакције са њима. Могући су конфликти са партнером, али крајем дана схватићете да је реч о неспоразуму. Суочите се са решењем, преноси "Ало".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".