Победница овогодишњег избора долази из Сједињених Америчких Држава, а пореклом је са Филипина. 

Р'бони Габријел има 28 година, а у трци је победила 80 прелепих жена из читавог света. Прва пратиља била је Венецуеланка Аманда Дудамел, док је друга пратиља мис Доминиканске Републике, Андреина Мартинес Фоунијер.

Победница је модна креаторка и држи часове шивења, али се активно бави и моделингом. Дипломирала је на Универзитету Северни Тексас и има диплому из модног дизајна, а веома је посвећена ономе за шта се школовала и има сопствену линију одеће.

Када су је питали шта ће променити ако постане Мис Универзума, она је имала спреман одговор који је утицао на њену победу.

Фото: Профимедиа

 

- Искористила бих то да будем лидер у променама. Као веома страствени дизајнер шијем већ 13 година и користим моду као снагу за добру енергију. У својој индустрији дала сам допринос смањењу загађења јер одећу правим од рециклираних материјала. Дајем часове шивење женама које су жртве насиља у породици и трговине људима. Ово кажем да бих истакла колико је важно улагати у друге, у нашу заједницу и искористити своје јединствене таленте како бисмо направили разлику. Сви ми имамо нешто посебно у себи, и када посадимо то семе у друге људе у свом животу ми га користимо као средство за промене и мењамо све око нас - истакла је ова лепотица.

Фото: Танјуг/АП

 

Фото: Танјуг/АП

 

Погледајте како изгледају прва и друга пратиља:

Фото: Танјуг/АП

 

Фото: Танјуг/АП

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".