Сањати своје новорођенче тј. своју бебу

Ако у сну видите своје новорођенче, то указује да ћете више времена посветити себи. Могуће је да сте решили да реорганизујете живот и да се вратите давно заборављеним циљевима. Трудићете се да поново спознате ствари које су вам причињавале задовољство, и да обновите контакт са људима које сте, неправедно запоставили.

Сањати туђе новорођенче

Уколико у сну видите туђе новорођенче, то значи да вас очекује срећа у кући. Вероватно ћете схватити да су чланови ваше породице једини који ће вам се наћи и у добру и у злу, због чега ћете се потрудити да према њима будете бољи него пре. Само мало толеранције биће довољно, да у вашем дому завлада мир и спокој.

Фото: Профимедиа

 

Сањати да чувате бебу

То значи да сте свесни компромиса које сте направили. Могуће је да нисте задовољни условима који су вам постављени на емотивном и пословном плану. Нећете бити сигурни да ли сте спремни да жртвујете слободно време, како бисте напредовали на послу, и да ли ћете жртвовати вашу слободу да бисте остали са партнером. Морате расчистити са собом - шта је то што би вас учинило срећном и задовољном особом? Могуће је да сте под притиском партнера и околине да имате децу, па вас то мучи и у сну. Свесни сте да је имати дете озбиљан корак, на који се одлучујете за цео живот, и да је најбоље имати га када оба родитеља то подједнако желе.

Сањати да сте изгубили новорођенче

Када у сну изгубите бебу, то имплицира да се плашите одговорности. Ви сте особа која има много жеља, али чим дођете на корак од њиховог остварења, повучете се и одустанете. Некако увек успете да убедите себе, да нешто не можете и слушате само оне људе који то потврђују.

Фото: Профимедиа

 

Сањати да беба плаче

Ако у сну новорођенче плаче, то имплицира да ћете бити препуштени себи. Може се десити да ћете се наћи у ситуацији која ће бити нова и неизвесна па ћете морати сами да се изборите. Људи којима је стало до вас се неће мешати пуштајући вас да се осамосталите и упустите у борбу звану живот, или се неће мешати због неких својих унутрашњих раздора. У било којем случају не би требало да им замерите њихову неактивност и летаргичност.

Сањати да сте добили бебу

Када у сну добијете бебу, то је показатељ да бисте требали да унесете мало живости у вашу свакодневницу. Рутина је завладала вашим животом и то вас чини незадовољним. Боље бисте се осећали кад бисте почели да тренирате неки спорт или да се бавите хобијем у коме уживате. Чак иако сте старији, никад није касно да научите страни језик или борилачке вештине.

Сањати како храните бебу

То значи да чекате да се реши неспоразум у који сте умешани. Могуће је да су ваши пријатељи или партнер чули неистине о вама од злонамерних људи. Покушаћете да решите те несугласице разговором уз напомену да следећи пут пазе у шта и коме верују.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".