Sanjati svoje novorođenče tj. svoju bebu

Ako u snu vidite svoje novorođenče, to ukazuje da ćete više vremena posvetiti sebi. Moguće je da ste rešili da reorganizujete život i da se vratite davno zaboravljenim ciljevima. Trudićete se da ponovo spoznate stvari koje su vam pričinjavale zadovoljstvo, i da obnovite kontakt sa ljudima koje ste, nepravedno zapostavili.

Sanjati tuđe novorođenče

Ukoliko u snu vidite tuđe novorođenče, to znači da vas očekuje sreća u kući. Verovatno ćete shvatiti da su članovi vaše porodice jedini koji će vam se naći i u dobru i u zlu, zbog čega ćete se potruditi da prema njima budete bolji nego pre. Samo malo tolerancije biće dovoljno, da u vašem domu zavlada mir i spokoj.

Foto: Profimedia

 

Sanjati da čuvate bebu

To znači da ste svesni kompromisa koje ste napravili. Moguće je da niste zadovoljni uslovima koji su vam postavljeni na emotivnom i poslovnom planu. Nećete biti sigurni da li ste spremni da žrtvujete slobodno vreme, kako biste napredovali na poslu, i da li ćete žrtvovati vašu slobodu da biste ostali sa partnerom. Morate rasčistiti sa sobom - šta je to što bi vas učinilo srećnom i zadovoljnom osobom? Moguće je da ste pod pritiskom partnera i okoline da imate decu, pa vas to muči i u snu. Svesni ste da je imati dete ozbiljan korak, na koji se odlučujete za ceo život, i da je najbolje imati ga kada oba roditelja to podjednako žele.

Sanjati da ste izgubili novorođenče

Kada u snu izgubite bebu, to implicira da se plašite odgovornosti. Vi ste osoba koja ima mnogo želja, ali čim dođete na korak od njihovog ostvarenja, povučete se i odustanete. Nekako uvek uspete da ubedite sebe, da nešto ne možete i slušate samo one ljude koji to potvrđuju.

Foto: Profimedia

 

Sanjati da beba plače

Ako u snu novorođenče plače, to implicira da ćete biti prepušteni sebi. Može se desiti da ćete se naći u situaciji koja će biti nova i neizvesna pa ćete morati sami da se izborite. LJudi kojima je stalo do vas se neće mešati puštajući vas da se osamostalite i upustite u borbu zvanu život, ili se neće mešati zbog nekih svojih unutrašnjih razdora. U bilo kojem slučaju ne bi trebalo da im zamerite njihovu neaktivnost i letargičnost.

Sanjati da ste dobili bebu

Kada u snu dobijete bebu, to je pokazatelj da biste trebali da unesete malo živosti u vašu svakodnevnicu. Rutina je zavladala vašim životom i to vas čini nezadovoljnim. Bolje biste se osećali kad biste počeli da trenirate neki sport ili da se bavite hobijem u kome uživate. Čak iako ste stariji, nikad nije kasno da naučite strani jezik ili borilačke veštine.

Sanjati kako hranite bebu

To znači da čekate da se reši nesporazum u koji ste umešani. Moguće je da su vaši prijatelji ili partner čuli neistine o vama od zlonamernih ljudi. Pokušaćete da rešite te nesuglasice razgovorom uz napomenu da sledeći put paze u šta i kome veruju.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".