Деценију је крио њен идентитет, а чак је и на питање има ли девојку тада одговарао одричним одговором, тиме чувајући интиму своје изабранице.

Реч је о стоматологу Олги, са којом је делио и добро и зло. Њихов однос нимало се није разликовао од брачног, а причало се и да је шармантна црнка била веома толерантна према Који, те да је у потпуности уважавала његову склоност ка боемском животу.

Пријатељи су јој наводно саветовали да стави тачку на љубав са њим, али је она то одбијала да учини надајући се промени. Будући да бољи дани нису долазили, растанак је био неизбежан, стога је само једнога дана преломила, спаковала кофере и иселила се из заједничког стана. Одлуку да остави глумца бивша девојка Николе Које донела је око прославе Нове 2007. године, да би убрзо отпутовала у Аустралију код рођака где је провела празнике. Драмски уметник је тада у Београду остао сам, а мада је био лудо заљубљен, врло лако је утеху пронашао у другој дами, чак 12 година млађој.

Наиме, свега неколико месеци од Олгиног одласка Никола је упознао садашњу супругу, манекенку родом из Сарајева Александру, врло брзо ју је представио у јавности, потом су се венчали, и имају три ћерке.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".