Преживели путник је повређен и налази се у болници у оближњем граду Викторија. Фотографије са места несреће приказују олупину малог једномоторног авиона који лежи на травнатом терену, окружен комадима крхотина, пише АБЦ .

Становници области у којој се авион срушио рекли су да је око 11 сати била магла и да је авион пао у близини путева миљу од општинског аеродрома Јоакум у Тексасу.

Преживели путник је пастор
Црква Харвест у Џермантауну објавила је јуче поподне на интернету саопштење у којем су жртве идентификоване као чланови. Црква у области Мемфиса саопштила је да су Бил Гарнер, Стив Такер, Тајлер Патерсон и Тајлер Спрингер погинули у несрећи.

+ Сви су они били вољени чланови цркве Харвест и њихов губитак оставља нас без правих речи да изразимо своју тугу у овом тренутку -, саопштила је црква, најављујући да ће њен центар за богослужење бити отворен за молитву и време жалости.

У саопштењу се наводи да је пастор Кенон Вон једини преживео и да је у стабилном стању. Веб страница за праћење летова ФлигхтАваре је показала да је изгледало да је авион полетео са међународног аеродрома у Мемфису неколико сати пре пада и да је летео из Мемфиса за Далас само неколико дана раније.

Национални одбор за безбедност саобраћаја објавио је саопштење у којем се наводи да истражује пад Пајпер ПА-46-350П 17. јануара у близини Јоакума у ​​Тексасу. Несрећу ће истражити и Федерална управа за ваздухопловство, пише АБЦ.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".