Надзорна камера снимила је баристкињу из Вашингтона како за длаку бежи мушкарцу који је покушао да је одвуче кроз прозор током покушаја отмице у понедељак. Инцидент се догодио око 5 сати ујутро у "дриве троугх" делу кафића, рекла је полиција.

У видеу који су поделиле власти, баристкиња муштерији која вози СУВ даје нешто што се чини као ситниш, а он је у том тренутку зграбио за руку и снажно је повукао према себи. Према полицији, осумњичени је "покушао да одвуче жртву кроз прозор користећи се ужетом".

Заједница помогла у хапшењу

Жена је успела да увуче руку натраг у прозор и да га затвори, а муштерија се одвезла. Полиција у Аубурну објавила је у твиту да је полиција ухапсила осумњиченог након "огромне помоћи заједнице".

Полиција је пре хапшења неидентификованог мушкарца рекла да је на левој подлактици имао јасну тетоважу на којој је исписано "Цхевролет". Колби Кросли из полицијске управе у Аубурну описао је покушај отмице за Фоx 13 као "врло алармантан".

Кросли је рекао да је жртва задобила мање посекотине на руци. Власница фирме у којој се догодио инцидент рекла је за КОМО Неwс да је њено цело особље потресено оним што се догодило. Такође је рекла да је жена која је избегла отмицу тамо радила 15 година.

(Србија данас)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".