Вики Кордова је постала веома популарна на ТикТоку због својих видео снимака у којима поносно открива своје године. Њени фанови су увек шокирани када сазнају колико заиста има година иза себе због њеног младалачког изгледа, а како открива она има 61 годину.

- Ок ТикТок, овај звук је за људе који су рођени 60-их, 70-их или раније, да видимо ваша лица, хајде да будемо поносни на то ко смо. Будимо поносни на старење и прославимо га - написала је Вики уз видео.

 

 

Вики је прикупила импресивних 96,3 хиљаде пратилаца и 1,2 милиона лајкова на платформи за дељење видеа и не крије да ужива у читању позитивних коментара. Често захваљује људима на лепим речима и шаље им емотиконе срца. Она је свој видео поделила са разним хасхтаговима дајуц́и свима до знања да је срец́на и поносна на своје године.

У већини својих видео снимака, Вики се све више и више удаљава од камере да би имала бољи поглед и често плеше.

 

 

- Изгледаш невероватно, никад ти не бих дао ни упола мање година - написао је један њен пратилац, а други је додао да стари као добро вино. Инфлуенсерка је мајка и бака, а она је поносно открила да није у вези ни удата, те да је сама и ужива.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".