Зоран Мока Славнић се нада да раскин његовог сина и Анђеле није коначан и да ће се помирити. 

- То је за малу децу. Она није пристала у било ком облику да стане, да не објашњава, да не крешти, као што јој је рекао пред свима: ''Пусти сада, завршено, нећу да причам са тобом'', то не значи да су раскинули. Она мора да повуче ту ручну, а он да покаже пред свима да је заштитник. Осим ове лудаче из Ниша, осуде су минималне. Па шта, слободна је девојка, јесте његова девојка и ту је крај приче. Коме и чему више да се правдају? Се*с по дану? Не, него ће да навијају када ће да буде, па то је страст, заљубљени су. Не могу да верујем да неће да издрже коментаре, нема ту ко да им се меша пуно, моралисање о њој, па она је слободна и може да ради шта хоће. Десило се, кликнуло је, то је љубав, нису се поклали. Апсолутно су најлепши и најинтересантнији пар, то је јасно као дан да ће да буду мета.

Звездан је покушао да пољуби Александру Николић, а према Анђели је почео да се понаша агресивно: 

- Нисам знао за то. Немоћан сам, волео бих да уђем унутра да попричам са њим. Не свиђа ми се то, више пута сам реко Славнићи не варају. Није никаква трагедија и да се разиђу, Анђела зна да није то било се*с и крај, Звездан није тип који иде на рецке. Није ми драго због Анђеле, он ће да се извуче. Нико не може да ме убеди да се не воле, мени буде мало непријатно као оцу да гледам то у изолацији, али види се да се воле. Затечен сам и наравно да осуђујем, само због Анђеле јер није то заслужила.

- Катастрофа. Кичму ћу да му сломим. Питао бих га, кажи ајде, оцу који те воли највише, увек сам на твој страни шта год да урадиш, немој да наносиш бол другој особи. Раскиди су саставни део свега, хоћеш кичму да ти сломим? Не свиђа ти се више? Реци јој, а не тако. Нису се тукли, а ко ти каже да рај траје вечно.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".