Zoran Moka Slavnić se nada da raskin njegovog sina i Anđele nije konačan i da će se pomiriti. 

- To je za malu decu. Ona nije pristala u bilo kom obliku da stane, da ne objašnjava, da ne krešti, kao što joj je rekao pred svima: ''Pusti sada, završeno, neću da pričam sa tobom'', to ne znači da su raskinuli. Ona mora da povuče tu ručnu, a on da pokaže pred svima da je zaštitnik. Osim ove ludače iz Niša, osude su minimalne. Pa šta, slobodna je devojka, jeste njegova devojka i tu je kraj priče. Kome i čemu više da se pravdaju? Se*s po danu? Ne, nego će da navijaju kada će da bude, pa to je strast, zaljubljeni su. Ne mogu da verujem da neće da izdrže komentare, nema tu ko da im se meša puno, moralisanje o njoj, pa ona je slobodna i može da radi šta hoće. Desilo se, kliknulo je, to je ljubav, nisu se poklali. Apsolutno su najlepši i najinteresantniji par, to je jasno kao dan da će da budu meta.

Zvezdan je pokušao da poljubi Aleksandru Nikolić, a prema Anđeli je počeo da se ponaša agresivno: 

- Nisam znao za to. Nemoćan sam, voleo bih da uđem unutra da popričam sa njim. Ne sviđa mi se to, više puta sam reko Slavnići ne varaju. Nije nikakva tragedija i da se raziđu, Anđela zna da nije to bilo se*s i kraj, Zvezdan nije tip koji ide na recke. Nije mi drago zbog Anđele, on će da se izvuče. Niko ne može da me ubedi da se ne vole, meni bude malo neprijatno kao ocu da gledam to u izolaciji, ali vidi se da se vole. Zatečen sam i naravno da osuđujem, samo zbog Anđele jer nije to zaslužila.

- Katastrofa. Kičmu ću da mu slomim. Pitao bih ga, kaži ajde, ocu koji te voli najviše, uvek sam na tvoj strani šta god da uradiš, nemoj da nanosiš bol drugoj osobi. Raskidi su sastavni deo svega, hoćeš kičmu da ti slomim? Ne sviđa ti se više? Reci joj, a ne tako. Nisu se tukli, a ko ti kaže da raj traje večno.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".