Имали смо прилику да погледамо прву и другу епизоду серије "Пад" која је снимљена прошле године по мотивима из књиге Жарка Лаушевића и која описује несрећан догађај из 1993. године у коме је Лаушевић био главни актер. Марић тумачи управо његов лик. 

Ипак, једна сцена привукла је посебну пажњу гледаоцима и то она у којој је Марић потпуно го у затворском купатилу.

Друштвеним мрежама одмах су почеле да се шире фотографије из овог остварења, а припаднице лепшег пола нису могле да одоле.

Фото:Принтскрин СуперСтар

 

 

Глумац Милан Марић важи за једног од најпожељнијих нежења, а својим како изгледом тако и глумачким умећем последњих година одушевљава фанове, па не сумњамо да су нови кадрови серије "Пад" одушевили многе.

Фото:Принтскрин SuperStar

 

 

Серија "Пад"

Серија "Пад" урађена је по мотивима аутобиограке књиге Жарка Лаушевића "Година прође, дан никад".

Преузети су основни мотиви из аутобиографске књиге "Година прође, дан никад", серија "Пад“ прати живот глумца Ивана Маслаћа од тренутка када он и његов брат стижу до стана свог ујака, недалеко од места на којем се у Подгорици управо десио сукоб са трагичним последицама. Прича се наставља у истражном затвору СПУЖ , где се главни јунак сусреће са галеријом живописних ликова од ситних лопова, криминалца и убица, па до политичких затвореника.

- Серија "Пад" није класична адаптација књижевног дела, већ представља слободну интерпретацију како књиге, тако и једног трагичног догађаја који је уствари метафора трагичног времена које је обележило деведесте године прошлог века, на овим поднебљима. И када један глумац, уметник чији је позив да шири хумане вредности, оплемењује друге људе, постане случајни актер трагичног догађаја и пређе на другу, тамну, страну – то отвара сва морална и етичка питања. Колико дубоко треба да паднеш да би се искупио? Да ли после пада можеш устати и наставити даље? Шта је адекватна казна? – су само нека питања на која наш главни јунак тражи одговор. Стога се серија "Пад" не тиче само главног јунака - глумца, већ кроз његову трагичну судбину говори о људима који су, као и та земља доживели општи духовни, морални и физички пад. Зато су у нашој серији сва имена промењена, а многе нове измишљене ситуације и сцене доприносе утиску прошлих времена - објашњава редитељ Бојан Вулетић.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".