Имали смо прилику да погледамо прву епизоду серије "Пад" која је снимљена прошле године по мотивима из књиге Жарка Лаушевића и која описује несрећан догађај из 1993. године у коме је Лаушевић био главни актер, а глумац Милан Марић тумачи управо његов лик. 

Глумац се након емитоване прве епизоде серије огласио на свом Инатаграм профилу поделивши кадар из серије уз врло занимљив опис, који заправо представља и један од најпечатљивијих цитата прве епизоде.

- Ми сви стално глумимо. Глумимо пред мамом, глумимо пред татом, пред ђецом, пред шефом на послу, пред собом глумимо, за себе глумимо. Евентуално када спавамо не глумимо, тада нам је мозак негђе у сновима и тада смо ми - Ми. А све друго је илузија, лаж, написао је Милан Марић испод фотографије, а речи су лика којег тумачи, инспирисаног глумцем Жарком Лаушевићем.

 

 

Поред Милана Марића, у овом пројекту имамо прилику да видимо бројне познате глумце, као што су Крешимир Микић, Изудин Бајровић, Славко Собин, Драган Маринковић, Милица Јаневски, Анђела Јовановић, Кемал Ризвановић и многи други. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".