Овај 56-годишњак је тада уредно пријавио нестанак свог брата полицији, тврдећи да се он 6. октобра 2020. године удаљио из места становања и детаљно описао шта је имао на себи.

- Шлибар је рођен 3. децембра 1968. године, а пријављено му је пребивалиште у Улици Матије Гупца у Кутини. Средње је телесне грађе, висок је око 175 цм, има кратку смеђу косу, смеђе очи, тешко се креће. У тренутку нестанка био је обучен у црну тренерку, тамну кошуљу дугих рукава са белом крагном и патике - саопштила је тада полиција.

Полицијска управа сисачко-мославачка одржала је данас у подне конференцију за новинаре због наведеног случаја.

- Радило се о болесној и тешко покретној особи, а тело је сакривено у близини места становања. Почетком марта пронађени су делови тела и одећа за које је касније откривено да је нестала особа. То су људи који се познају, а истраг је тајна и не можемо говорити о детаљима самог нестанка - саопштила је полиција.

Кажу да су се након нестанка појавиле сумње да је реч о убиству и покренута је кривична истрага која је трајала до јуче. Починилац је данас ухапшен и предат притворском надзорнику.

- Паралелно са увиђајем, спроведено је и кривично истраживање и лице је пронађено, не дојавом грађана, већ радом полицијских службеника - речено је на конференцији за новинаре.

(Индеx.хр)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".