Ован (21. март - 19. април) + Лав (23. јул - 22. август):

Иако Ован и Лав нису баш компатибилни, њихова страст и повезаност је јака. Њихова веза често није лака, може да буде пуна напетости. Свиђа им се што су поштени и лојални, чак и ако нису мирољубиви. У жару тренутка, вероватно је да ће импулсивни Ован или ватрени Лав рећи нешто што не мисле. Али када се овај вулкан угаси, остају њихова повезаност и страст.

Фото: Профимедиа

 

Бик (20. април - 20. мај) + Шкорпија (23. октобар - 21. новембар):

Да ли су Бик и Шкорпија добар пар? Спој земљаног и воденог знака. Када се ови знаци сударе, то је торнадо емоција, страсти и борбе, али на добар начин! Готово је немогуће да Бик и Шкорпија одрже платонску везу јер се јако привлаче. Али то није тако лако. Бик и Шкорпија су супротности, а сви знамо да се супротности привлаче. Али супротности такође могу бити тешке и могу донети изазове. Шкорпија је знак промене, док Бик воли стабилност. Постоје многе друге супротности, али без обзира колико су ови знакови различити, они имају дубоку емоционалну везу због које се борба за љубав исплати.

Фото: Профимедиа

 

Рак (21. јун - 22. јул) + Јарац (22. децембар - 19. јануар):

Могу ли Рак и Јарац бити добар пар? Када се вода и земља споје, они стварају снажну моћ. Без обзира колико пута се Рак и Јарац могу свађати, они остају једно другоме заштитни покривач. Обоје имају урођену жељу за стабилношћу и дубоком љубављу. Рак и Јарац су најмање емотивни знакови у Зодијаку, али то може бити изазов, јер обоје потајно жуде за снаженом емоционалном везом. Ово на крају резултира тиме да сви имају велика очекивања од односа. Када се нађу на овој релацији, могу дуго остати заједно.

Фото: Профимедиа

 

Близанци (21. мај - 20. јун) + Вага (23. септембар - 22. октобар)

Да ли су Близанци и Вага компатибилни? И Близанци и Вага су ваздушни знаци који чине савршен заљубљени пар. Они се савршено надопуњују и њихов примарни фокус у вези је да расту као пар. Помало им недостаје осетљивости, па на томе морају да раде. Такође, важно је да пронађу компромис. Али када Вага пронађе праву меру, а Близанци мир, настаје њихова романтична мирна лука, пише "Сенса".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".