Бразилски фудбалер Дани Алвеш проживљава своје најтеже дане у животу, јер је тренутно налази у затвору где је доспео због оптужбе за силовање!

Њега је једна девојка оптужила да ју је крајем децембра силовао у једном ноћном клубу у Барселони, односно да се све догодило у тоалету.

Алвеш се брзо нашао иза решетака, све наводи на то да је можда крив, супруга је “зашретила” да се разводи, бивши клуб Пумас га тужи и тражи 4.5 милиона евра… Дани пакла за десног бека који је недавно био и на Мундијалу.

Међутим, медији наводе да се можда појавио доказ који би Алвеша могао да ослободи. Према сајту “Ла Вангуардиа”, Алвеша би могао да спаси пар белих патика, однонсо одраз у огледалу.

Фото: Танјуг/АП

 

 

Наиме, жртва је раније пријавила да је фудбалер неколико пута инсистирао да она уђе у тоалет заједно с њим, док одбрана тврди да су се појавили снимци камере на којима се види како млада жена улази у тоалет два минута после Данија.

Девојка је напоменула да је Алвеш био у слепом углу, одмах иза улазних врата у тоалету, те се стога није могао видети на снимку, али се појавио одраз у огледалу на ком се наводно виде његове патике – што значи да је он раније ушао.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".