- Прекјуче сам узео сендвич у фест фуду и кренуо сам ка граду и видео црва у сендвичу. Одмах сам сликао и послао њима на Инстаграм и питао их шта је ово, нисам се вратио јер сам био у журби. Они су ми тражили број телефона и рекли да дођем до локала да би ми се одужили, када сам дошао речено ми је да је боље да не шаљем нигде ову слику или ће бити проблема. Уз образложење да се то њима никада није десило, како то није до њих и како ћу им укаљати углед. Стварно једна страхота, схватам ја да се ово може десити, али барем кад се деси нек узме фест фуд примедбу, нек се лепо извини, а не овако - наводи се у поруци овог младића уз приложену фотографију сендвича која је објављена на Инстаграм страници serbialive_beograd.

Судећи по слици, пре ће бити да је реч о пужу голаћу, а не црву, што је истакао и један од корисника друштвене мреже, у коментару.

- Ово је пуж голаћ, а не црв, а то значи да је салата органска, тј непрскана - навео је корисник.

Фото: Инстаграм принтскрин/serbialive_beograd

 

Поједни корисници сматрају је ситуација свакако срамотна, и да није битно шта је посреди!

- Свакако, није важно шта је. Мислим да нико није заслужио у свом оброку било каквог инсекта, притом је тај оброк уредно плаћен. Чему потреба за 'ајде да кажемо претњом, јер их је дечко само питао шта је то. Да се некоме јео пуж голаћ, отишао би брате и појео би првог - додаје се у коментарима.

Један корисник сматра да је констатација да је салата огранска - глупост.

- Што такође значи да салата није прописано опрана, што такође значи озбиљну претњу од паразита у најмању руку - написао је један корисник ове мреже,

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".