Поводом њихових објава, огласиле су се поједине колеге и прокоментарисале спорне изјаве које бивши љубавни пар дели на Твитеру.

Фото: Твитер принтскрин/@RadaManojlovic_

 

- Они су познати као велики стручњаци! Стварно не знам како их није срамота да тако нешто пишу. Изгледа да су постали озбиљни епидемиолози. Они су јако образовани и цео свој живот су посветили тој области и онда су компетентни да шире панику. То је једна велика срамота што они пишу док људи умиру. Срамота ме је да то коментаришем, то је испод мог нивоа. Све у свему, то говори о њима, а мој савет је да се људи вакцинишу да би се овај ужас што пре завршио - рекао је видно изнервиран Жељко Васић за "Ало".

Фото: Твитер принтскрин/@MILANSOLO

Певачица Јелена Костов прележала је коронавирус и имала велики број антитела, још увек није примила вакцину, али има намеру да то учини.

- Не желим да коментаришем оне који мисле другачије од мене, сачуваћу за себе своје мишљење. Планирам да се вакцинишем чим пре да бих могла нормално да функционишем и да радим - истакла је певачица.

Фото: Твитер принтскрин/@RadaManojlovic_

 

Нада Мацура се такође огласила овим поводом..

- Нисам епидемиолог, ја сам кардиолог, али мислим да Кризном штабу и епидемиолозима треба да се верује јер су они стручњаци и знају шта раде. Што се тиче јавних личности који шире панику, то није у реду јер се ситуација из дана у дан све више и више погоршава. Не улазим у то шта они пишу, али свакако да као јавне личности које су утицајне на друштвеним мрежама треба да воде рачуна, јер паника не сме да се шири - рекла је Мацура.

 

(Телеграф.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".