Неколико сати касније пронађен је и ухапшен у напуштеним баракама на Конику, потврђено је листу.

Саговорник “Вијести” тврди да је С. Ц., који је рођен у Приштини, одмах по уласку у зграду тужилаштва тражио од полицајаца да га пусте да уђе у тоалет како би се умио, а онда је побегао кроз прозор.

- Скочио је са првог спрата зграде и побегао, инспектори су одмах кренули за њим и обавестили све јединице да се укључе у потрагу -, казао је саговорник “Вијести”.

Саговорник из Управе полиције објаснио је да је С. Ц. пре два дана ухваћен током крађе, а потом приведен у просторије Одељења безбедности Подгорица.

- Након што је заказано саслушање у просторијама ОДТ Подгорица, полицајци су га одвезли у тужилаштво. Пре него је почело узимање изјаве, тражио је одобрење да уђе у тоалет како би опрао руке и умио се, што му је омогућено. Одмах за тим искочио је кроз прозор -, тврди извор.

Вијестима је незванично речено да је С. Ц. вишеструки повратник у крађама. Пре дуже од деценију хапшен је због крађе звона са цркве у Дољанима.

Полицајцима је недавно, али из зграде Одељења безбедности Подгорица, побегао малолетник кога су позвали на информативни разговор. Према сазнањима “Вијести”, он је пао на аутомобил паркиран испред зграде ОБ Подгорица и тешко је повређен.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".