Nekoliko sati kasnije pronađen je i uhapšen u napuštenim barakama na Koniku, potvrđeno je listu.

Sagovornik “Vijesti” tvrdi da je S. C., koji je rođen u Prištini, odmah po ulasku u zgradu tužilaštva tražio od policajaca da ga puste da uđe u toalet kako bi se umio, a onda je pobegao kroz prozor.

- Skočio je sa prvog sprata zgrade i pobegao, inspektori su odmah krenuli za njim i obavestili sve jedinice da se uključe u potragu -, kazao je sagovornik “Vijesti”.

Sagovornik iz Uprave policije objasnio je da je S. C. pre dva dana uhvaćen tokom krađe, a potom priveden u prostorije Odeljenja bezbednosti Podgorica.

- Nakon što je zakazano saslušanje u prostorijama ODT Podgorica, policajci su ga odvezli u tužilaštvo. Pre nego je počelo uzimanje izjave, tražio je odobrenje da uđe u toalet kako bi oprao ruke i umio se, što mu je omogućeno. Odmah za tim iskočio je kroz prozor -, tvrdi izvor.

Vijestima je nezvanično rečeno da je S. C. višestruki povratnik u krađama. Pre duže od deceniju hapšen je zbog krađe zvona sa crkve u Doljanima.

Policajcima je nedavno, ali iz zgrade Odeljenja bezbednosti Podgorica, pobegao maloletnik koga su pozvali na informativni razgovor. Prema saznanjima “Vijesti”, on je pao na automobil parkiran ispred zgrade OB Podgorica i teško je povređen.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".