- Тужим се са особом која је јавно рекла да сам продала очеву сахрану. Тај процес траје већ дуже од две године јер је уложена жалба да се суђење не одвија у Београду него у Чачку. Јако је ружно што се говори о тим стварима, а посебно што су се и други након тога служили тим истим реченицама јер је она тврдила како има доказе за своје тврдње, па су једва дочекали да то искористе против мене и поверују у то - рекла је Кија.

Фото: АТА имагес

 

 

Кија је открила и због чега никад неће одустати од тужбе али и зашто се не љути на медије који су се у болном тренутку нашли ту.

- Од те тужбе нећу одустати јер ако оћутим на то даћу зелено светло свима да је то истина. Због те особе и дан-данас трпим увреде на тај рачун. Пре свега, немогуће је продати сахрану. Правно гледано, можеш само да уцениш некога да нећеш да идеш на сахрану ако ти не плате за то. То је једино могло да се наплати у целом том случају - рекла је она у једној нашој познатој емисији.

- На сахрану може да дође свако и да снима, као што је увек случај са јавним личностима, а ја сам у том моменту била најпознатија особа у Србији коју су сви коментарисали. Ја се и не сећам да су медији то снимали јер се не сећам пола тога што се десило тог дана, што је негде и нормално. Ја сам једино могла да тужим све редом оне који су то снимали и да добијем стотинак хиљада динара као одштету за то. Ја нисам могла да продам било чију сахрану јер постоји неки редослед у томе од кога би требало добити дозволу за снимање, а то не иде од детета него од супруге - изјавила је Кија.

Фото: АТА имагес

 

 

Кристина се затим осврнула и на причу да је њена мајка била љубавница њеном оцу, објаснила је све о његовој бившој жени и открила у каквом су сада односу.

- Када смо већ код тога, да поновим више ни сама не знам који пут по реду, мој отац је са својом супругом Катом остао у браку папиролошки, али нису били заједно већ 13 година када је он упознао моју мајку. Он и Ката су дуго били раздвојени и никад то нису решили судски јер је прошло много времена, онда се десио и тај рат, а она је остала да живи у Немачкој. Нас две смо у супер односима, стално се чујем са њом и њеном породицом, честитамо једни другима празнике. Кад сам била мала слала ми је поклоне, сећам се једног плишаног медведа и ланчића. Нико није плакао због моје мајке. Никоме она ништа није одузела. То поређење користе разноразне пијавице које су ме у животу виделе три пута после ријалитија, а причају како знају све о мени и животу моје мајке - рекла је Кристина и на самом крају закључила због чега њену мајку не треба да криве.

Фото: АТА имагес

 

 

- Она ништа лоше није урадила. Упознала је слободног човека који никад није био венчан у цркви, који је у браку остао само на папиру, тако да је моја мајка само папиролошки била љубавница. Сви моји другови знају колико ми смета цела прича око преваре, да о таквим стварима никада не причају преда мном јер знају да би их одмах дочекала критика - завршава Коцкарева.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".