Према причи која је доспела до медија, главни разлог прекида пријатељства јесте син Божиновске који се последњих година кретао у проблематичном друштву, па Брена није дозволила да се њен најмлађи син Виктор дружи са њим и зато се удаљила од Гоце.

Фото: Јутјуб принскрин/ RTV Pink Official

 

- Не читам више ни вести ни ништа јер се одмах изнервирам. Нећу да коментаришем ни Брену, ни ту ситуацију. Ето, не интересује ме шта се прича. О таквим глупостима да је мој син кривац што Брена и ја више нисмо тако добре као некад нећу причати - рекла је Гоца, али је зато њихова заједничка пријатељица открила праву позадину.

- Брена, Гоца и Сања Ђорђевић су биле трио који је харао годинама. Свуда су путовале заједно и биле су нераздвојне. Међутим, када су деца стасала и позавршавала школе, Мирко је упао у неко мало проблематичније друштво, а то се Брени није допало. Била је упућена и када је учествовао у неким инцидентима и тучама због чега је био и привођен. Како су се Стефан и Виктор много дружили са Мирком и излазили заједно, Брена је због њих двојице пресекла. Једноставно је забранила да излазе и да се друже са Мирком, а она је онако на фин начин престала да се дружи са Божиновском - рекла је заједничка пријатељица.

(Стар)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".