Ован

Овај знак је врло приземан и највише га нервира Риба јер поред њене јаке интуиције ништа не може да се сакрије. Осим тога, Рибе су у свом свету и код њих нема правила, а то уопште не паше Овну.

Бик

Од свих знакова зодијака најмање му одговара друштво Овна. Ован је наметљив и експлозиван и брже дође до циља од Бика.

Фото: Депозитфото

 

 

Близанци

Познати су по томе што су нестрпљиви и лоше организовани па им највише сметају Бикови који су стрпљиви и смирени, а до циља долазе полако и плански.

Рак

Ракови избегавају Близанце јер су превише разумни за њих. Ракови често драме и не могу да размишљају разумно јер се воде емоцијама.

Лав

Лавове највише нервирају Ракови управо због тога што стално драме. Због Ракова се осећају мање доминантно иако их сматрају инфериорнијима. Конфузију им стварају њихова нереална осећања.

Девица

Тврдоглавој Девици најмање одговара Лав јер жели да је увек у праву. Не свиђа јој се ни његов однос према новцу- не пази колико троши.

Вага

Ваге се ужасавају логичног начина размишљања Девице и њене склоности планирања сваког корака у животу. Ваге воле добро да размисле о свакој ситуацији, а Девицама то иде на живце јер им мозак брже ради.

Фото: Депозитфото

 

 

Шкорпија

Овај знак се не осећа лагодно у присуству Ваге која је врло шармантна и лако их засени. Ако су у истом друшву, Вага привлачи сву пажњу на себе, а Шкорпија ће се осећати угрожено.

Стрелац

Људи рођени у овом знаку су безбрижни и свет око себе виде у веселим бојама. Зато им најмање одговарају Шкорпије које врло често знају да се баве мрачним темама које су прожете мистеријом.

Јарац

Јарчеви су "контрол фрикови". Управо зато им сметају Стрелчеви који су њихова сушта супротност - више се ослањају на срећу и увек верују да ће се све завршити добро.

Фото: Депозитфото

 

 

Водолија

Водолије живе у свом свету, без превише журбе и нервозе. Припадницима овог знака најмање одговарају Јарчеви јер су сурово реални и нису склони сањарењу.

Рибе

Рибе највише нервирају Водолије јер не воле њихов начин размишљања и често се свађају због тога. Више неко било који други знак, Водолије их највише невирају јер не могу да предвиде њихове потезе.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".