Богдан је на промоцију нове сезоне серије "Јужни ветар: На граници" која се одржала у МТС Дворани у Београду, дошао са својом ћерком Софијом Диклић. 

У овој сезони серије, Диклићу је поверен лик оца Петра мараша ког тумачи један од најплаћенијих српских глумаца Милош Биковић. 

Фото: АТА имагес

 

Без обзира на популарност, врло мало се зна о животу цењеног глумца. Богдан је ћерку добио када је имао скоро педесет година, а млада дама се синоћ са њим појавила на црвеном тепиху и може се рећи да је права лепотица. 

Она је постала права млада жена, карактерише је дуга плава коса, али невероватно личи на мајку, Дијану Маројевић Диклић.

Богдан је једном приликом говори о ћерци и о томе колико му је она променила живот: 

Фото: АТА имагес

 

− Нисам знао шта ми се догодило кад се Софијица родила. Одмах сам је заволео. Ја сам био самотњак, то је мени био први брак, са 47 година сам се оженио. И онда схватите да нисте центар света, да безусловно волите, рекао је глумац у једном од ретких интервјуа.

Богдан и Софијина мајка везу су дуго скривали, а венчали су се 2009. године, такође далеко од очију јавности. Глумац је од Дијане старији чак 22 године. Приватни живот вешто су крили, а на свој брак ставили су тачку 2015. године.

Имали смо прилику да Дијану видимо у серији  "Неки нови клинци", а јавност ју је гледала и у филмовима, "Четврти човек" и "Лајање на звезде", где је сцену делила са Диклићем. Она већ дуже време мало снима, али је стални професор дикције на Факултету драмских уметности, као и професор глуме у једној приватној школи.

(Стил)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".