Bogdan je na promociju nove sezone serije "Južni vetar: Na granici" koja se održala u MTS Dvorani u Beogradu, došao sa svojom ćerkom Sofijom Diklić. 

U ovoj sezoni serije, Dikliću je poveren lik oca Petra maraša kog tumači jedan od najplaćenijih srpskih glumaca Miloš Biković. 

Foto: ATA images

 

Bez obzira na popularnost, vrlo malo se zna o životu cenjenog glumca. Bogdan je ćerku dobio kada je imao skoro pedeset godina, a mlada dama se sinoć sa njim pojavila na crvenom tepihu i može se reći da je prava lepotica. 

Ona je postala prava mlada žena, karakteriše je duga plava kosa, ali neverovatno liči na majku, Dijanu Marojević Diklić.

Bogdan je jednom prilikom govori o ćerci i o tome koliko mu je ona promenila život: 

Foto: ATA images

 

− Nisam znao šta mi se dogodilo kad se Sofijica rodila. Odmah sam je zavoleo. Ja sam bio samotnjak, to je meni bio prvi brak, sa 47 godina sam se oženio. I onda shvatite da niste centar sveta, da bezuslovno volite, rekao je glumac u jednom od retkih intervjua.

Bogdan i Sofijina majka vezu su dugo skrivali, a venčali su se 2009. godine, takođe daleko od očiju javnosti. Glumac je od Dijane stariji čak 22 godine. Privatni život vešto su krili, a na svoj brak stavili su tačku 2015. godine.

Imali smo priliku da Dijanu vidimo u seriji  "Neki novi klinci", a javnost ju je gledala i u filmovima, "Četvrti čovek" i "Lajanje na zvezde", gde je scenu delila sa Diklićem. Ona već duže vreme malo snima, ali je stalni profesor dikcije na Fakultetu dramskih umetnosti, kao i profesor glume u jednoj privatnoj školi.

(Stil)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".