Na crvenom tepihu pored glavnih junaka, Miloša Bikovića i Miodraga Radonjića, pojavili su se i dva glumačka velikana, Predrag Miki Manojlović i Bogdan Diklić.

Mikija Mnojlovića ne viđamo često u javosti, ali ovoga puta na konferenciji održanoj nakon same premije, čuveni Car se kratko osvrnuo na snimanje i otkrio kakvo je iskustvo raditi sa mladim glumcima

- Ovo je meni posebno iskustvo i vrlo držim do njega, zato što je novo. Kada je nešto novo onda je zaista posebno, ovaj put mi je bio nepoznat potpuno, i uživao sam u svakom delu njega. Vrlo sam srećan i zadovoljan što sam radio sa takvom generacijom reditelja, pisaca i glumaca, rekao je Miki.

Foto: Novosti

 

 

 Bogdan Diklić koji u pomenutom ostvarenju tumači lik otaca glavnog junaka Maraša govorio je o svojim utiscima sa snimanja, i tim povodom otkrio da žali zbog jedne stvari.

- "Južni vetar" je jedan od poslova u kojima sam zaista iskreno uživao. Uvek se žalim na nešto, a ovde nemam nijedan razlog za to. Znam da će zvučati kao kliše ili da pričam onako iz kurtoazije, ali voleo bih da mi se nešto slično ponovi. Nesrećan sam što s Mikijem Manojlovićem nisam imao barem jednu scenu. Valjda će ih biti u nastavku, sa osmehom je rekao Diklić, koji je delio kadar sa Aleksandrom Berčekom.

Foto: Novosti

 

 

Publiku čeka šest narednih uzbudljivih vikenda na RTS i 12 epizoda.

Foto: Novosti

 

 

Detalje sa konferencije možete pogledati u videu ispod:
 

GALERIJA: Premijera serije "Južni vetar: Na granici"

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".