Александар Човић, познатији као Аца групе из Регина, осамдесетих и деведесетих година жарио је и палио регионалном музичком сценом са својим бендом и може се рећи лако освајао срца женске публике, како својим вокалом, тако и младалачким изгледом.

Фото: Јутјуб принтскрин/HamusDzinovic

 

 

Будући да се у јавности он већ дуже време не експонира претерано, многи су се питали како сада изгледа познати музичар, а идеална прилика да то сви сазнамо било је његово недавно гостовање у јутарњем програму телевизији "Пинк".

Фото: Јутјуб принтскрин/DM SAT VIDEO

 

 

Посебно је за око свима запао готово непромењен физички изглед којим се Аца из Регине може похвалити и осим тога што је можда мало добио на килажи, иако је загазио у шесту деценију он је и даље у оном истом младалачком фазону, а по његовом држању би се рекло да није одмакао од тридесете.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand Nostalgija

 

 

- Тотално злоупотребљавам свој изглед, никако га не пазим, не живим претерано уредно, не спавам довољно, једино што једем лагану храну и идем редовно на тренинге. Изборио сам се у животу да не морам да устајем рано и имам шефа, али стреса имам напретек. Имам страх од година које долазе, кад се појави нека седа на бради, полудим. Као и сви људи. Волео бих да цео живот останем неозбиљан, да не будем стармали. Фризура ми је грозна, нисам успео да је направим после прања. Није ме коса слушала, има дана кад неће - испричао је својевремено Аца из Регине који је посебним шармом пленио откако је на јавној сцени.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".