Легенда југословенске кошарке, Зоран Мока Славнић, гостујући у једној емисији дотакао се детињства свог сина, Звездана Славнића, која је постао главна тема ријалитија када је јавно преварио своју невенчану супругу Ану Ћурчић са Анђелом Ђуричић.

Мока је прво открио да је Звездан био мангупчић са 14 година, као и да је његова највећа грешка као оца та што га није узео од мајке која није била способна да га одгоји. 

- Имао је 14 година када смо се развели његова мајка и ја. Моја животна грешка је што га нисам узео код себе, јер мајка није била способна да га одгоји. Не јер то није желела, већ је Звездан постао мангупчич са 14 година. Он и ја никада нисмо били у ситуацији да не говоримо, он је само бежао од мене јер сам га критиковао. Стално сам му говорио да ће он заувек да буде мој син, а да је његова ствар да ли жели да му ја будем отац. Он је моју каријеру ладно поднео, имао је свега осам година, тако да са те стране није ништа утицало да он оде на улицу - рекао је Мока за Курир ТВ.

Фото: Небојша Параушић

 

 

- Није њега улица узела, већ је он узео улицу. Звездан је све имао, а његови другови нису имали, па су због тога радили разноразне ствари које се раде на улици, а притом су биле санкције. Када је Звездан први пут био у затвору седам и по година иако му је робија била девет и по, Кристијан Голубовић је рекао да сам ја назвао пар бројева и то средио. А сада кажем њему и свима да сам тада рекао Звездану да ако је крив, то ће да плати колико треба, дакле, нисам позвао нити један број - рекао је Славнић.

Фото: Јутјуб принтскрин/RAS televizija

 

 

Након тога, славни кошаркаш је демантовао наводе да Звездан има криминоген карактер, па је описао како је изгледао један његов дан:

- Звездан је уписао пету гимназију, а од 35 ученика њих 30 су били вуковци. Његов дан је текао тако што га ја одвезем у школу у седам ујутру, после тога идемо код моје мајке на ручак и онда му дође професор из шест предмета и на крају одемо до Пионира јер сам ја тад тренирао у Звезди. После шест месеци ми је рекао да више то не може да издржи. Први разред са шест година је иначе завршио у Италији, а шести разред у Шпанији. Тако да је перфектно знао итаљански, енгелски и шпански језик - закључио је у "Пулсу Србије". 

БОНУС ВИДЕО: