Доста улога су му донеле препознатљивост, а једна од њих је лик Тадије у филму "Сестре", а чак су га препознали радници на царини.

Глумац је гостовао у емисији "Сценирање", а између осталог је причао и о сцени коју је снимао са драгом колегиницим, и због које није спавао два дана, а има везе са убиством.

- Филм који се зове "Неко ме ипак чека", три приче о три абортуса, то је Марко Новаковић радио на једној телевизији. Играли смо Нада Шаргин и ја. Био сам неки муж алкохоличар, агресивац, који доведе колегу па дете наједем папирима јер воли да црта, њу силујем, а она мене убије. За такве улоге се не спава две ноћи. Поготово када си пријатељ са колегом, а Нада и ја смо добри другари. Та грубост коју мораш да предаш, а она да прихвати.

Фото: Н. Фифић

 

Потом је споменуо анегдоту коју је доживео на царини када је ишао на филмски фестивал:

- Тадија ми је замало донео пресвлачење на Брчком. Тада су ме препознали на граници, те ме упитали где сам се запутио. Одговорио сам да идем на фестивал. Тада ме уочила колегиница од цариника и питала да ли сам играо Тадију у "Сестрама". Рекох да јесам, па ме погледала и стегнула вилицу и рекла да сам одличну улогу одиграо. Мислио сам да ће ми испретресати цео гепек, гуме...

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".