Андрија Милошевић је од своје изабранице старији 10 година, а упознали су се у позоришту. Александра тада није ни била ни мало заинтересована за садашњег партнера.

- Ништа спектакуларно нисам мислила о њему. Ми смо се упознали када сам дошла да радим дечју позоришну представу “Мала сирена” у Позоришту „Бошко Буха”. Тек сам била завршила академију, а он је био јако љубазан и фин. Касније, када смо почели да се забављамо, утицала сам на то да се боље облачи. Откада смо у вези има све бољи и бољи стил одевања, што је за мене велики комплимент. Нема више шљокица, циркона и шарених змајева. То је укинуто - рекла је једном приликом Александра за "24седам".

Фото: Инстаграмн принтскрин/ andrijamilosevic_official

 

Александра и Андрија понекад, с обзиром на посао који се баве, немају довољно времена да се посвете једно другом, али се труде да једно друго никада не запоставе. Милошевић је једном приликом истакао да је тајна успешне везе компросмис.

- Као и сви људи, морамо да правимо компромисе. Водимо живот који је јако брз и немамо времена да се много свађамо и расправљамо, већ се као сви парови уклапамо у дате ситуације које нам живот намеће. Дешава се да се не видимо по два дана, али зато осталих пет гледамо да проведемо по неколико сати заједно. Ми не отежавамо ствари једно другом, живимо живот онако како желимо. Нама недостаје заједничког времена, али се све на крају уклопи. Имамо времена да одвојимо и за пријатеље и за нас двоје.

Фото: АТА имагес

 

Жеља да постану родитељи им се недавно остварила, а колико се може приметити, улога маме и тате су им најбитније.

- Трудим се да будем опуштена, али наравно да постоје моменти бриге и сличних осећања. Као и свака мајка, имам гомилу ритуала са својим дететом. То су све нормалне ствари. Андрија се одлично сналази. То смо желели, тако да се сјајно сналази - испричала је недавно Александра за медије.

Глумачки пар још увек није званично венчан, али како кажу, папир, поред љубави коју осећају, није потребан, преноси "Блиц".

БОНУС ВИДЕО