Andrija Milošević je od svoje izabranice stariji 10 godina, a upoznali su se u pozorištu. Aleksandra tada nije ni bila ni malo zainteresovana za sadašnjeg partnera.

- Ništa spektakularno nisam mislila o njemu. Mi smo se upoznali kada sam došla da radim dečju pozorišnu predstavu “Mala sirena” u Pozorištu „Boško Buha”. Tek sam bila završila akademiju, a on je bio jako ljubazan i fin. Kasnije, kada smo počeli da se zabavljamo, uticala sam na to da se bolje oblači. Otkada smo u vezi ima sve bolji i bolji stil odevanja, što je za mene veliki kompliment. Nema više šljokica, cirkona i šarenih zmajeva. To je ukinuto - rekla je jednom prilikom Aleksandra za "24sedam".

Foto: Instagramn printskrin/ andrijamilosevic_official

 

Aleksandra i Andrija ponekad, s obzirom na posao koji se bave, nemaju dovoljno vremena da se posvete jedno drugom, ali se trude da jedno drugo nikada ne zapostave. Milošević je jednom prilikom istakao da je tajna uspešne veze komprosmis.

- Kao i svi ljudi, moramo da pravimo kompromise. Vodimo život koji je jako brz i nemamo vremena da se mnogo svađamo i raspravljamo, već se kao svi parovi uklapamo u date situacije koje nam život nameće. Dešava se da se ne vidimo po dva dana, ali zato ostalih pet gledamo da provedemo po nekoliko sati zajedno. Mi ne otežavamo stvari jedno drugom, živimo život onako kako želimo. Nama nedostaje zajedničkog vremena, ali se sve na kraju uklopi. Imamo vremena da odvojimo i za prijatelje i za nas dvoje.

Foto: ATA images

 

Želja da postanu roditelji im se nedavno ostvarila, a koliko se može primetiti, uloga mame i tate su im najbitnije.

- Trudim se da budem opuštena, ali naravno da postoje momenti brige i sličnih osećanja. Kao i svaka majka, imam gomilu rituala sa svojim detetom. To su sve normalne stvari. Andrija se odlično snalazi. To smo želeli, tako da se sjajno snalazi - ispričala je nedavno Aleksandra za medije.

Glumački par još uvek nije zvanično venčan, ali kako kažu, papir, pored ljubavi koju osećaju, nije potreban, prenosi "Blic".

BONUS VIDEO