Александра Радовић истиче да тренира сваки дан и да због тога има извајано тело. Поп певачица је захваљујући редовној физичкој активности своје тело довела до савршенства.

Она је избалансираном исхраном и свакодневном тренином са 70 килограма дошла до савршених 60 килограма.

- Сваког јутра идем на тренинг, то препоручујем свим женама. Да бисте губили на килажи, важна је свакодневна физичка активност. За све ове године то се показало као добитна комбинација у борби против сувишних килограма - каже певачица и додаје да су важни дисциплина и континуитет.

Фото: Милутин Лабудовић

 

- Жене се обично ваде да немају времена, али то не сме да буде изговор. Нека нађу неку теретану у близини и нека свако јутро по 45 минута брзо ходају на траци. Кад год имам вишак слободног времена, одрадим дужи тренинг или одем на пливање. На пролеће и лето практикујем и брзи ход у природи. Волим паркове и шуме.

Александра често на свом Инстаграму објављује слике и снимке из теретане и објашњава које вежбе су јој омиљене.

- Волим чучњеве, прескакање вијаче, трбушњаке са шипком и лоптом. Ма све ми прија! Врло често када имам гостовање у неком јутарњем програму, одмах право са телевизије са све шминком одем на тренинг. Баш се трудим да не пропустим ниједан тренинг - искрена је певачица и додаје да, поред вежбања, пази и на исхрану.

Фото: Предраг Митић

 

- Имам балансирану исхрану, пазим на унос хлеба, брашна, теста и осталих намирница које гоје. Слаткише волим, али их не једем стално, већ када се баш зажелим. За изглед је мало заслужна и генетика јер у мојој породици сви изгледају добро и младо.

Шта једе Александра Радовић?

Доручак: Житарице са јогуртом

Ручак: Пилетина и спанаћ

Вечера: Салата

Трик савет: Вежбати свако јутро и избацити тесто из исхране

(Информер)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".