Црвена

Ако највише волите црвену боју ружа, то значи да се ослањате на искуство, али и да волите да истакнете себе као личност. Избор ове боје указује на то да сте ведра, изражајна и прилично активна особа. Црвени руж изражава спремност за одлучну акцију.

Светлорозе

Ова боја је повезана са нежности, емпатијом, отвореним и искреним ставом. Жене које најчешће бирају ову нијансу ружа вреднују слободу, оптимистичне су и изузетно друштвене.

Фото: Профимедиа

 

Руж у боји фуксије

Нијанса која указује да желите да се издвојите из масе. Показује да сте спремни за експерименте, да имате развијену креативност и да сте отворени за нешто ново. Спонтани сте у доношењу одлука и живот посматрате као најлепшу авантуру.

Нуде

Љубав према овој нијанси може указивати на то да сте искрени и дружељубиви, али истовремено и осетљиви по природи. Таква боја показује да се не кријете иза маске и више волите да истакнете своју природну лепоту. Свесни сте својих способности и предности, аутентични сте и желите да истакнете своју праву, посебну природу.

Корална боја

Ако сада имате коралну нијансу на уснама, онда сте вероватно весела и енергична жена које живи са искром у очима. Ви сте веома шармантна и енергична особа која вешто зна како да развесели друге. Тежите радосним тренуцима и уживате у сваком дану.

Фото: Профимедиа

 

Бордо

Ова нијанса ружа говори о смелом и борбеном карактеру, наговештава спремност на одлучну акцију. Бордо и његове нијансе су одличне за жене лидере. Повезане су са самопоузданим дамама које су праведне и способне да се боре за своје снове.

Руж у браон боји

Ову нијансу често преферирају прилично независне и даме са ауторитетом. Делују са пуно самопоуздања и зраче поруком "ја могу све". Они успешно граде каријеру, успевају у личном животу, заузимају водећу позицију на свим пољима живота.

Фото: Профимедиа

 

Бресква

Руж у нијанси брескве преферирају даме које су отворене према свету. У њиховом карактеру постоји жеља да несебично помогну другима, изузетно су великодушне. Спремне су да се труде да улепшају живот најмилијих, пуне су разумевања и љубазности. Зраче посебном енергијом.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".