На финалу, из "грин рума" су такмичење водили Кристина Раденковић и Стефан Поповић, а Кристина је имала неколико лапсуса.

Инфлуенсерку Леу Станковић, која је дошла да подржи Лук Блека, представила као Лану, па ју је Леа исправила, а на друштвеним мрежама кружи снимак још једног водитељкиног лапсуса кад је мислила да је камере не снимају.

- Гледамо још једну рекапитулацију - рекла је Кристина, мислећи да је не снимају више, па се обратила Стефану и питала га:

Фото: АТА имагес

 

- Јеси ли стигао? Од Хурикејна не може да се прође - рекла је она.

Подсетимо, Кристина Раденковић је недавно скинула гипс, који је носила због прелома обе руке о чему је јавно говорила.

- Људима је тешко и да замисле како изгледа када поломите ручне зглобове, а морам признати да је било и мени пошто до сада никад нисам доживела фрактуру. Пад у Француској на скијању није био страшан, а десио се због тога што сам се преценила и изгубила снагу. Возила сам борд и наишла сам на ледену плочу на делу стазе на ком се убрзава пре спуштања у подножје. Проклизала сам и због премора почела да губим равнотежу. Кад сам схватила да ће ми страдати карлица јер су ми ноге везане, покушала сам то да избегнем и дочекала се на руке. Том прилико су ми напукли зглобови. Одмах сам померила врат, карлицу, кичму, да проверим да ли је све у реду. Да сам била у тренингу, ништа од овога се не би десило- говорила је водитељка.

Хитно јој је указана лекарска помоћ.

- Леву руку су ми наместили одмах, а десну из другог покушаја. Лекар ми је рекао да је мислио да ће десна морати да се оперише, али је ипак успео да је намести. Ишла сам да снимим и сутрадан, 12 сати после пада, након чега су ме посаветовали да када се вратим у Србију обавезно одем на скенер, што сам и урадила по повратку кући - објаснила је она тада.

БОНУС ВИДЕО: