Na finalu, iz "grin ruma" su takmičenje vodili Kristina Radenković i Stefan Popović, a Kristina je imala nekoliko lapsusa.

Influenserku Leu Stanković, koja je došla da podrži Luk Bleka, predstavila kao Lanu, pa ju je Lea ispravila, a na društvenim mrežama kruži snimak još jednog voditeljkinog lapsusa kad je mislila da je kamere ne snimaju.

- Gledamo još jednu rekapitulaciju - rekla je Kristina, misleći da je ne snimaju više, pa se obratila Stefanu i pitala ga:

Foto: ATA images

 

- Jesi li stigao? Od Hurikejna ne može da se prođe - rekla je ona.

Podsetimo, Kristina Radenković je nedavno skinula gips, koji je nosila zbog preloma obe ruke o čemu je javno govorila.

- LJudima je teško i da zamisle kako izgleda kada polomite ručne zglobove, a moram priznati da je bilo i meni pošto do sada nikad nisam doživela frakturu. Pad u Francuskoj na skijanju nije bio strašan, a desio se zbog toga što sam se precenila i izgubila snagu. Vozila sam bord i naišla sam na ledenu ploču na delu staze na kom se ubrzava pre spuštanja u podnožje. Proklizala sam i zbog premora počela da gubim ravnotežu. Kad sam shvatila da će mi stradati karlica jer su mi noge vezane, pokušala sam to da izbegnem i dočekala se na ruke. Tom priliko su mi napukli zglobovi. Odmah sam pomerila vrat, karlicu, kičmu, da proverim da li je sve u redu. Da sam bila u treningu, ništa od ovoga se ne bi desilo- govorila je voditeljka.

Hitno joj je ukazana lekarska pomoć.

- Levu ruku su mi namestili odmah, a desnu iz drugog pokušaja. Lekar mi je rekao da je mislio da će desna morati da se operiše, ali je ipak uspeo da je namesti. Išla sam da snimim i sutradan, 12 sati posle pada, nakon čega su me posavetovali da kada se vratim u Srbiju obavezno odem na skener, što sam i uradila po povratku kući - objasnila je ona tada.

BONUS VIDEO: