- Је л' си у свађи с неким? - питао ју је водитељ Огњен Амиџић.

- Они се свађају са мном, певачице. Не знам зашто, то је неки вероватно недостатак албума, маркетинга, песама, љубави, мужева, стално су неки напади. Када крене нека песма, па хоће да буду у причи, знају сви шта се све дешавало. Лагање да је текст једне певачице, а није, мислим да је срамотно причати о томе, зато што Лаћа није више жив - рекла је фолкерка и додала:

Фото: принтскрин јутјуб/AmiG Show

 

- Такви људи су зли, немају поштовање ни према Марини Туцаковић, ни према Фути који је доживео такву трагедију. Онда поједине издају песме исто кад и ја, исти дан и плаћају неке прегледе из Бангладеша (смех). Не што су зле, него су глупе као к. Публика је јако паметна, сви виде да ли је нешто плаћено или није. Мени је жао што су оне толико злобне, моје добро побеђује зло - закључила је Дара.

Иначе, Дара је у истој емисији учествовала у занимљивој игри коју је осмислио водитељ. Заједно са осталим гостима свирала је нумеру "У свету постоји једно царство". Дари је у овом импровизованом оркестру, у којем је свако добио инструмент који не зна да свира, припала фрула:

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".