Марић је био један од водитеља Беовзије, која се протеклог викенда завршила победом младог певача Лука Блека. Добио је силне похвале за водитељски наступ са Драганом Косјерином, али и бројне комплименте за изглед од дама које су гледале такмичење.

То и није чудо, пошто Милан већ дуже време важи за једног од најпожељнијих нашиг глумаца, али је на велику жалост лепшег дела публике он већ него време заузет. Марић је у срећној вези са ћерком Драгана Бјелогрлића, продуценткињом Миом Бјелогрлић.

Један од разлога зашто је Милан толико пожељан међу женским родом је и његов статс. Милан је идеално грађен и нема "вишкова".

Фото: АТА имагес

 

Међутим, када се спремао за улогу руског писца Сергеја Довлатова, Милан се угојио невероватних 30 килограма. С обзиром на то да је Милан прилично висок, он је тада имао више од 100 килограма.

А онда је, за улогу Томе морао да доста да смрша, како би могао да уђе у лик нашег славног певача, који је био изузетно "танан". 

- Промена у килажи није само пуко губљење килограма и куповина нових ствари, већ промена у глави и односу према свом телу. То није тело на које си ти навикао, треба ти период адаптације. Није само тешко угојити се, већ и кад много смршаш тај губитак утиче на тебе - рекао је глумац у том периоду за Блиц.

Фото:Профимедиа/АТА имагес

 

Није се придржавао популарних дијета. Решење се крило у количини хране у оброцима, што је употпунио са тим што је избацио један оброк.

- Некада мораш да устанеш у шест да би радио, а некад снимаш целу ноћ. Урадио сам најпростију ствар - преполовио сам оброке. Избацио сам хлеб и сада мање користим скроб у исхрани. Један оброк сам избацио а друге преполовио. За два месеца је то дало резулате - испричао је глумац.

Како је рекао, покушавао је са разним дијетама, али без икаквог резултата. А онда је, смислио савршено решење

- Моја дијета је гладовање. Посао глумца је такав да ми немамо устаљени биоритам - рекао је тада Милан.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".