Marić je bio jedan od voditelja Beovzije, koja se proteklog vikenda završila pobedom mladog pevača Luka Bleka. Dobio je silne pohvale za voditeljski nastup sa Draganom Kosjerinom, ali i brojne komplimente za izgled od dama koje su gledale takmičenje.

To i nije čudo, pošto Milan već duže vreme važi za jednog od najpoželjnijih našig glumaca, ali je na veliku žalost lepšeg dela publike on već nego vreme zauzet. Marić je u srećnoj vezi sa ćerkom Dragana Bjelogrlića, producentkinjom Miom Bjelogrlić.

Jedan od razloga zašto je Milan toliko poželjan među ženskim rodom je i njegov stats. Milan je idealno građen i nema "viškova".

Foto: ATA images

 

Međutim, kada se spremao za ulogu ruskog pisca Sergeja Dovlatova, Milan se ugojio neverovatnih 30 kilograma. S obzirom na to da je Milan prilično visok, on je tada imao više od 100 kilograma.

A onda je, za ulogu Tome morao da dosta da smrša, kako bi mogao da uđe u lik našeg slavnog pevača, koji je bio izuzetno "tanan". 

- Promena u kilaži nije samo puko gubljenje kilograma i kupovina novih stvari, već promena u glavi i odnosu prema svom telu. To nije telo na koje si ti navikao, treba ti period adaptacije. Nije samo teško ugojiti se, već i kad mnogo smršaš taj gubitak utiče na tebe - rekao je glumac u tom periodu za Blic.

Foto:Profimedia/ATA images

 

Nije se pridržavao popularnih dijeta. Rešenje se krilo u količini hrane u obrocima, što je upotpunio sa tim što je izbacio jedan obrok.

- Nekada moraš da ustaneš u šest da bi radio, a nekad snimaš celu noć. Uradio sam najprostiju stvar - prepolovio sam obroke. Izbacio sam hleb i sada manje koristim skrob u ishrani. Jedan obrok sam izbacio a druge prepolovio. Za dva meseca je to dalo rezulate - ispričao je glumac.

Kako je rekao, pokušavao je sa raznim dijetama, ali bez ikakvog rezultata. A onda je, smislio savršeno rešenje

- Moja dijeta je gladovanje. Posao glumca je takav da mi nemamo ustaljeni bioritam - rekao je tada Milan.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".