NJegova karijera ide uzlaznom putanjom, a privatni život mnoge intrigira.

Gostujući u emisiji „Ispovest Peđe Jovanovića” pevač koji se pre izvesnog vremena razveo od supruge Ane Jovanović, koju su mediji svojevremeno povezivali sa Duškom Tošićem, otvorio je dušu i ispričao kako je došlo do kraha ljubavi za koju je verovao da je za ceo život.

- O privatnom životu ne volim mnogo da pričam, ali što se tiče emotivnog plana mogu reći da sam srećan - kaže Peđa Jovanović i otkriva da li je sa bivšom suprugom ostao u kontaktu:

Foto: Printskrin Instagram/pedjajovanovic_official/Jutjub/Pedja Jovanovic

 

- Svakodnevno se čujem sa Anom. Ona je jedna sjajna osoba. U celoj priči za naš razlaz sam ja kriv. U periodu kad sam totalno bio izgubio kompas preterivao sam u piću i ona to više nije mogla da trpi i ne treba da trpi. Niko to ne treba da trpi. Tako da je razlog što smo se mi razišli bio taj što sam ja bio neizdrživ - tvrdi pevač.

O navodnoj aferi Ane Jovanović i fudbalera Duška Tošića naširoko se pričalo i pisalo, a Peđa tvrdi da drugi muškarac nije bio umešan u njegovo odnos sa bivšom suprugom.

- Mi smo se razišli, ona žena ima pravo da živi svoj život. Ja sam njoj i dan danas podrška u svemu. Što se te teme tiče, ja ni sada ne želim da komentarišem, mogu samo da kažem da je sve u najboljem redu.

Nakon kraha ljubavi, Peđa Jovanović shvatio je da je krajnje vreme da svoj život promeni i da iskoristi novu šansu koja mu se ukazala, a koja se tiče njegove karijere.

Foto: M.V.

 

- Bog mi je dao šansu da sad nešto napravim i tu nema mesta neozbiljnosti. Želim da budem profesionalniji u poslu, da budem bolji roditelj i da živim svoj život kako treba - zaključio je on.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".