Више извора је за "Пеопле" потврдило да су манекенка Ђиђи Хадид (26) и певач Зејн Малик (28) раскинули годину дана након рођења њихове ћерке Каи.

Фото: Профимедиа

 

 

- Они сада нису заједно. Али обоје су добри родитељи, заједно брину о детету. Јоланда је, наравно, веома заштитнички настројена према Ђиђи. Она жели само најбоље за своју ћерку и унуче - рекао је извор близак некадашњем пару и осврнуо се на гласине да је до раскида дошло због Зејнове свађе са Ђиђином мајком Јоландом. 

Како је претходно јавио "ТМЗ", расправа између Зејна Малика и Јоланде Хадид била је толико жучна да је он наводно ударио своју ташту и да је она разматрала да га пријави полицији. Певач је демантовао да је физички насрнуо на Хадидову.

Фото: Профимедиа

 

 

- Као што знате, ја сам особа која држи до приватности и волео бих да направим безбедан и приватни простор за одрастање моје ћерке. Место где се приватне ствари не бацају на јавну сцену да их сви чачкају - написао је певач на Твитеру и поручио да зато не желим да се бавим тврдњама о свађи коју сам имао с "једним чланом породице његове партнерке који је дошао у њихову кућу док његова партнерка није била ту пре неколико недеља".

On je istakao da je, uprkos njegovim namerama, ta informacija došla do medija.

- Odlučno demantujem da sam udario Jolandu Hadid - dodao je pevač.

 

 

I sama Điđi Hadid se oglasila, ali je u njeno ime govorio njen predstavnik za štampu.

- Điđi je fokusirana samo na ono što je najbolje za Kai. Ona traži privatnost u ovom trenutku - istakao je njen PR.

Điđi i Zejn su prvi put dovedeni u vezu u medijima u novembru 2015. godine, otkada su imali nekoliko kraćih raskida. U septembru 2020. godine dobili su ćerku Kai.

Фото: Профимедиа

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".