Певачица је прво прокоментарисала "Песму за Евровизију" и открила ко су били њени фаворити за победу:

- Не мислим ништа о њему, моји су били фаворити Фрајле и Зејна. Е, онда када сам преслушала песму, има поруку, свиђа ми се порука. Значи, ја бих волео да све ово преспавам што нас је снашло, и ратове и земљотресе... Има добру поруку - казала је Нада.

У Хрватској није била већ три деценије, а разлог је забрана. 

Фото: В. Данилов

 

- Ја сам забрањена 30 година. Нада Топчагић је забрањена 30 година у Хрватској, у Босни... У Хрватској због Вуковара и желим сад да кажем. То су била времена када је пао Вуковар. Ја 30 година због Вуковара нисам била у Хрватској. Испало је да сам ја ишла тамо и убијала. Била је група певача, ко је све био није битно. Ишли смо аутобусом налик оном из "Ко то тамо пева", такав је био - прича Нада, па наставља.

- Дошли смо у Шид. Долази војска, а ми смо на сцени. Вуковар, стварно је то било страшно. Ми смо отишли када је Вуковар пао, ту ноћ, није бло струје. И долази човек иза мене, ставља ми капу, кокарду, и долази Аница Либер која је из Хрватске и носе ми слику коју је објавио ЦНН, јао. И тада је све престало - изјавила је Нада Топчагић за домаће медије.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: