Александар Човић, познат по свом бенду "Регина", открио је да се задужио код зеленаша, те да то сматра својом великом грешком.

Он је, наиме, признао да се на старту каријере одлучио за драстичан корак.

Фото: Јутјуб принтскрин/DM SAT VIDEO

 

 

- Ја сам буквално позајмио, сећам се и суме, позајмио сам 3.000 марака, а нисам имао ни марке да то вратим. Ми смо очекивали да "Диско Сарајево" прихвати тај албум, срећа прати храбре, и имали смо среће да они то прихвате и онда су нам платили трошкове албума, па сам на тај начин вратио - казао је он.

- Да нису прихватили, не знам како би то било, имао сам 20 година, не знам како иду те ствари - рекао је музичар.

- То је била непромишљена одлука, ко је промишљен са 20 година? Албум је изашао и нама су се оставиили дечачки снови, након 15 дана смо добили армију фанова, где ћеш лепше од тога? - додао је Ацо за "Нову", па истакао зашто је певач Давор у више наврата излазио из групе, а потом јој се и враћао:

Фото: Јутјуб принтскрин/HamusDzinovic

 

 

- Чудне су се ствари дешавале. Кад погледам наш бенд, не могу да нађем ниједан бенд са таквом каријером. Ми смо кренули 1990. и прве две године су биле сјајне, огроман број концерта, и онда се распала држава. Давор оде у Немачку, ја дођем овде, направим добру каријеру и увек ме је копкало шта би било да бенд није престао са радом. Ја сам 2005. године успео да окупим првобитну поставу и себи дам одогвор на то питање. Десиле су се прелепе ствари, укључујући и Евровизију 2009. године. Ми смо добили награду за најлепшу песму. Огроман број концерата и у једном моменту се човек свега тога засити. Давор је пожелео да ради нешто своје и отишао је.

БОНУС ВИДЕО: