Aleksandar Čović, poznat po svom bendu "Regina", otkrio je da se zadužio kod zelenaša, te da to smatra svojom velikom greškom.

On je, naime, priznao da se na startu karijere odlučio za drastičan korak.

Foto: Jutjub printskrin/DM SAT VIDEO

 

 

- Ja sam bukvalno pozajmio, sećam se i sume, pozajmio sam 3.000 maraka, a nisam imao ni marke da to vratim. Mi smo očekivali da "Disko Sarajevo" prihvati taj album, sreća prati hrabre, i imali smo sreće da oni to prihvate i onda su nam platili troškove albuma, pa sam na taj način vratio - kazao je on.

- Da nisu prihvatili, ne znam kako bi to bilo, imao sam 20 godina, ne znam kako idu te stvari - rekao je muzičar.

- To je bila nepromišljena odluka, ko je promišljen sa 20 godina? Album je izašao i nama su se ostaviili dečački snovi, nakon 15 dana smo dobili armiju fanova, gde ćeš lepše od toga? - dodao je Aco za "Novu", pa istakao zašto je pevač Davor u više navrata izlazio iz grupe, a potom joj se i vraćao:

Foto: Jutjub printskrin/HamusDzinovic

 

 

- Čudne su se stvari dešavale. Kad pogledam naš bend, ne mogu da nađem nijedan bend sa takvom karijerom. Mi smo krenuli 1990. i prve dve godine su bile sjajne, ogroman broj koncerta, i onda se raspala država. Davor ode u Nemačku, ja dođem ovde, napravim dobru karijeru i uvek me je kopkalo šta bi bilo da bend nije prestao sa radom. Ja sam 2005. godine uspeo da okupim prvobitnu postavu i sebi dam odogvor na to pitanje. Desile su se prelepe stvari, uključujući i Evroviziju 2009. godine. Mi smo dobili nagradu za najlepšu pesmu. Ogroman broj koncerata i u jednom momentu se čovek svega toga zasiti. Davor je poželeo da radi nešto svoje i otišao je.

BONUS VIDEO: