Како се незванично сазнаје, девојка (17) се Радошевићу и удварала.

Ескобар је иначе био омиљен међу женама и волео је да се дружи са њима, а дописивао се са више њих...

Сумња се, такође, да је осумњичена малолетница имала контакт и са лицима из Радошевићевог окружења да би му се приближила.

Ухапшеним Стефану Златановићу и Луки Вучетићу, као и малолетници, одузето је више телефона, те се прегледају поруке које су разменили.

- Проверавају се сви контакти, позиви и поруке, а постоји сумња да је малолетница комуницирала са Ескобаром у циљу његовог лоцирања - наводи извор близак истрази.

Да подсетимо, полиција је ухапсила Стефана Златановића (28) и Луку Вучетића (26) због сумње да су убили Ранка Радошевића.

Према сазнањима Републике, ухапшена је и саучесница у овом злочину, а реч је о малоленој особи. Како се сумња, она је ступила у контакт са Ескобаром.

Како се сазнаје, Стефан и Лука су убиство Радошевића "одрадили" због дуга за дрогу и то је био начин да "скину" дуговање.

Њих двојица се сумњиче да су 9. марта на бензинској станици у Рушњу усмртили Ранка Радошевића званог Ескобар. Они су се потом крили у штек стану на Новом Београду, где их је ухапсила београдска полиција.

Ескобар је словио за вођу никшићког клана, који уско сарађује са шкаљарским кланом. Његово име се спомињало и након хапшења клана Вељка Беливука, када се једно од пронађених возила водило управо на Радошевића.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: