Рада је прекинула сарадњу са менаџером, па је уместо њега запослила своју сестру Марију. Ненад је мишљења да на естради вребају разне опасности: 

- Не бих волео да се нађе у томе јер ми се чини као да није иста физика у глави код појединих људи. Јако је то брисан терен, има много опасности и људи са скривеним намерама. Не знам колико Марија има искуства у томе. Радмила је већ познато име, али треба ићи са певачем на наступе. Ту породица трпи и све остало. Опет и када иду две жене "на сцену", па наплата наступа, све је то по мени јако застрашујуће на први поглед. Желим им од срца све најбоље али било би добро да постоји још неко ко би могао да води рачуна о њима – рекао је Ненад за Грандонлине.

 

Рада Марију доживљава као велику подршку а  не само као сестру: 

- Маја није само моја сестра, она ми је и најбоља пријатељица, раме за плакање, а сада и менаџерка! Она ме и шминка и саветује шта да обучем за наступ. Маја је једина особа за коју сам сигурна да неће гледати свој интерес. Искрено ме воли и показала је колико јој је битна моја каријера. Сада имам најлепшу и најбољу менаџерку, која ме форсира да што пре избацим нове песме, јер их имам заиста много у фиокама - каже певачица, а њена млађа сестра и нова менаџерка додаје:

- Причале смо и раније о мом пословном ангажману, али имала сам неке приватне обавезе. Сада све паре остају у кући! Нећу дозволити да ико манипулише мојом сестром. Заједно идемо на наступе, имамо новог клавијатуристу, као и возача који нас вози на даље дестинације.

 

БОНУС ВИДЕО: