Први млад Месец овог пролећа чека нас 21. марта, а стиже у страственом, такмичарки и лидерски настројеном Овну, наглашавајући нашу жељу да следимо своје инстикте и делујемо у складу са својим жељама.

Фото: Профимедиа

 

 

Ово је савршен тренутак да поставите неки цил и уложите цело своје срце у њега, јер ако постоји нешто у шта је Ован увек сигуран, то је победа! Овакве астро појаве увек утичу на све знаке Зодијака, али на неке више него на остале, а овог пута реч је о следећим знаковима: Овну, Раку, Ваги и Јарцу. Ево шта могу да очекују!

ОВАН

Ован воли да буде примећен! Чак и ако сте стидљивији и интровертнији Ован који избегава да буде у центру пажње, не можете да не цените осећај да сте цењени и признати због онога што јесте. А овај млад Месец пада у вашој првој кући, кући која дефинише личност и појединца, што значи да ћете наредних дана бити на крову света и даћете бити импресионирани оним што видите на и у себи. Ипак, требало би да урадите нешто што симболизује начин на који се ваш идентитет мења и развија током времена и искуства. Можда нисте иста особа као пре, али то је добра ствар; то значи да сте ризиковали, говорили своју истину и залагали се за нешто у шта верујете. Отворили сте се животу и постали занимљивија и моћнија особа због тога. Можда ћете се у овом периоду осећати преоптерећено и биће вам напорно у неким тренуцима, али запамтите да се ова млад Месец укршта са Марсом - вашом владајућом планетом, наглашавајући значај овог тренутка и све предности за ваш лични развој.

РАК

Овај млад Месец погађа вашу четврту кућу, кућу породичне атмосфере, породице, рођења, утицаја родитеља, предака, што значи да ће на видело испливати све оно што се дешава иза затворених врата, што је било заштићено од радозналих очију. Ово је тренутак када ћете пожелите да имате миран, леп, организован дом у коме можете да се вратите после бзурних времена. Можда ће вас управо период младог Месеца инспирисати да размислите о изнајмљивању стана, раздвајању од родитеља, или чак куповини некретнине ако сте у могућности... Ако то не буду крупне промене, можда ћете просто пожелите да реорганизујете свој животни простор или направите породично окупљање у свом стану.

 

Фото: Профимедиа

 

 

ВАГА

Период младог Месеца је тренутак када ће се ваши односи променити, могуће је да ћете осетити мотивацију да унапредите свој партнерски однос. Анализираћете ко су главни играчи у вашем животу и какве улоге свако од њих игра. Такође, добро ћете размислити о томе како ви доприносите својим односима и какав утицај имате на њих. Ово би могло да доведе до значајних спознаја, посебно када је реч о томе са ким заправо желите да проведе наредни период у животу. Немојте се плашити да проширите своје хоризонте, чак и ако то значи да ћете пореметити неке досадашње односе и променити перспективу друге особе о вама самима.

ЈАРАЦ

Људи не могу да престану да причају о вама у последње време! А овај млад Месец ће то "подгрејати" јер доноси налет дешавање и енергије у вашу 10. кућу, кућу јавног имиџа. Сасвим је могуће да ћете добити неке вести које ће променити ваш живот или ћете пак успети да сами себи знатно поправите репутације. Ово је тренутак када бисте могли да добијете нека значајна признања, посебно ако сте вољни да учествујете на неком конкурсу, такмичењу или потражите нови посао. Ваше сектор каријере ће бити посебно погођен овим младим Месецом, па будите сигурни да ваш труд неће бити узалудан. Чак би могли да очекујете да до напретка дођете много раније него што сте очекивали! Ви сте Јарац, а када Јарац нешто одлучи, стиже на било који врх који себи зацрта!

БОНУС ВИДЕО: