Овог пролећа ће звезде бити посебно наклоњене неким хороскопским знаковима.

Ован

Уопштено, ова година је срећна за Овнове, а они ће то посебно осетити на пољу финансија. Овнови су храбри и самоуверени, а овог пролећа ће те њихове особине бити посебно изражене.

Смеше им се изузетни пројекти, напредак у каријери, а неки ће чак постати познати. Ово није време када треба да сумњате у себе. Ослушкујте интуицију и не дозвољавајте да вас поколебају туђа мишљења.

Фото: Профимедиа

 

 

Бик

Наредни период за Бикове може бити и стресан и напоран, али ће из истог испливати снажнији. Ако сте припадник овог хороскопског знака дозволите себи да се одморите и препустите ситним радостима.

Промена перспективе ће донети нове прилике, али и нове спознаје. Време је за нове активности, нови курс или бизнис. Енергија ће вам се променити па ћете на све гледати позитивније, а то ће дефинитивно донети и резултате.

Шкорпија

Ово је изузетан период за напредовање и реализацију нових пројеката. Шкорпијама ће се наредни период исплатити, а добиће и подршку од ближњих.

Представници овог знака ће уживати у сваком новом дану. Не устручавајте се да промените радно место ако вам неко понуди. Ово је идеална прилика за промене и учење нових ствари.

Водолија

Ексцентрична Водолија коначно ће пронаћи начин да своје идеје наплати. Исплатиће им се рад и труд, а добиће велику подршку од пријатеља и у радном окружењу. Водолије у овом периоду имају изражен фокус и успех им је приоритет. Ако устрају и нико други им не окупира пажњу, успех им је загарантован, пише Атма.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".