Бик

Многи Бикови под утицајем Венере развију префињени укус, те је луксузан живот за њих потреба која ће им створити осећај сигурности, стабилности и удобности. Међутим, вредни Бикови имају смисла за управљање својим новцем, те неће себи дозволити непотребно расипање.

Шкорпија

Шкорпија такође трага за удобним животом, што им урођене способности инвестирања најчешће и омогуће. Због моћне енергије чак и најскривеније жеље Шкорпије могу постати стварност.

Фото: Профимедиа

 

Лав

Лавови желе да их примете и поштују и веома често то и постижу. Њихов енергични наступ је нешто што ће сви запамтити и због чега ће их просто обожавати. Овакав друштвени углед их често изискује много новца јер ће Лавови улагати велике своте како би финансирали своју гардеробу, поклоне и раскошне вечере за блиске особе. Међутим, природне лидерске способности које поседује овај хороскопски знак ће многим Лавовима обезбедити високе позиције у различитим компанијама, те се њихово богатство често брже увећава него што се расипа.

Рак

Пожртвоване Ракове покреће жеља да обезбеде своју породицу и брижно уреде свој дом. Како би то постигли, они ће развити своју радну етику и амбицију, те ће ова жеља ускоро постати стварност. Вредни и успешни Ракови ће најчешће наставити свој живот скромно, уживајући у блаженствима и сигурностима које су себи обезбедили.

Фото: Профимедиа

 

Водолија

Маштовите Водолије често следе своје идеале, не пристају на компромис између жеља и стварности, а тај раскорак се уочава и на њиховом финансијском пољу. Због своје жеље за идеалима, ови знакови ће често пронаћи посао у јавном сервису или хуманитарном раду који ће их чинити задовољнима, али ће им донети и плате које су нешто испод просека, преноси "Ало".

Јарац

Јарчеви теже признањима и угледу у друштву, па се често могу наћи на челу многих непрофитних организација. Ово наравно не значи да ће сви Јарчеви и све Водолије бити потпуно неуспешне на свом финансијском плану, јер на светској сцени можемо видети и многе успешне припаднике ових хороскопских знакова.

БОНУС ВИДЕО: